Wie is Kronos Solar?

Kronos Solar komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar al jarenlang een bestendige markt voor de opwekking van zonne-energie bestaat. Kronos Solar realiseert zonneparken op weide-, braakliggende en voormalige industriegebieden.

Kronos is één van de snelstgroeiende ontwikkelaars op de markt en actief op 4 continenten, in 9 verschillende landen. Waaronder vooral Frankrijk, Engeland, Duitsland en Nederland. Er zijn reeds meer dan 60 zonneparken ontwikkeld en heeft een slagingspercentage in het verkrijgen van de juiste vergunningen van meer dan 90%.

Kronos’ succes is gebaseerd op een directe verbinding met lokale belanghebbenden van onze projecten en een scherpe blik op kwaliteit en kosteneffectiviteit. Als onafhankelijke ontwikkelaar is Kronos Solar in staat de meest geschikte locaties, technologieën en partners te combineren om zo verantwoorde, duurzame zonne-energie projecten te kunnen realiseren.

Vanwege de complexiteit van de projecten kiest Kronos Solar ervoor om van A tot Z betrokken te zijn en daarbij veel aandacht te besteden aan samenwerking met lokale partijen en een duurzame landschappelijke inpassing zodat ook meerwaarde voor de omgeving ontstaat.

Meer informatie kunt u vinden op de website.

Geplaatst in .